top of page
  • Writer's pictureMikko Hilden, LKV

Digiaikaa!

Kauppa käy - myös "etänä"!


Kevät ja alkukesä toi upean vehreyden ja kysyntä- että kaupantekopiikin! Tavaraa tulee myyntiin uutta ja kauppaakin hyvällä suhteella siinä samassa. K -alkuinen vallitseva tilanne ei täten ole lamaannuttanut asuntokauppaa vaan "tosiostajat ja -myyjät" ovat liikkeellä.


Kaikki mikä uutisoidaan, voi vaikuttaa ihmisten ajatuksiin. Tärkeää onkin, että ei anneta negatiivisella valtaa, vaan edelleen uskalletaan nyt myydä ja ostaa!


Hommat voidaan nykyään näppärästi hoitaa myös etänä "diginä". Tästä hyvänä esimerkkinä on viimeisin saamani palaute Fonecta Arvostelut -palvelussa, missä Seppo Inarista kehuu vuolaasti saamaansa palvelua, jossa huolimatta miltei 900 km etäisyydestä välittämättä Sepon asunto Jyväskylästä myytiin hyvinkin näppärästi, seuraavin tanssiaskelin:


  • Seppo allekirjoitti toimeksiantosopimuksen sähköisenä LKV HILDENin käyttämän KIVI -kiinteistönvälitysjärjestelmän kautta, käyttäen vahvaa tunnistautumista l. verkkopankkitunnuksiansa.

  • Seppo toimitti asunnon avaimet kirjattuna kirjeenä LKV HILDENille postitse, joka suoritti huoneistoon katselmus ja otti siitä erinomaiset valokuvat.

  • Asunto oli markkinoilla muutaman kuukauden ajan, kunnes tästä ostaja teki ostotarjouksen sähköisesti em. KIVI -järjestelmän kautta, ja jonka Seppo hyväksyi Inarinjärven kalaisissa maisemissa (ja jossa muuten lunta vielä miltei metri toukokuussa...).

  • Asuntoon tehtiin kosteusmittaus, joka ok, ja tämän jälkeen LKV HILDEN varasti kaupantekoajan, pyysi myyjän pankkia toimittamaan osakekirjan kaupantekoa varten ostajan pankkiin Jyväskylässä.

  • Seppo oli allekirjoittanut LKV HILDENin toimittaman valtakirjan, jolla valtuutti välittäjän puolestansa hoitamaan kaiken kaupantekoon liittyvän.

  • Asunto vaihtoi omistajaa, ja Seppo sai rahat tilillensä.

  • = KÄTEVÄÄ!

Käytännössä siis kaikki myyntiin ja ostamiseen liittyvä voidaan hoitaa tänä päivänä sähköisesti "diginä" LKV HILDENin palvelupaketeissa.


Suosittelen!M

27 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page