top of page
  • Writer's pictureMikko Hilden, LKV

Local Business - Global Network (r)

Julkaisen tässä alla BNI -viikkokirjeen nro 7:n kokonaisuudessansa saamani hyvän palautteen johdosta(kin).


Tiedoksi lukijalle, olen siis maailman suurimman liike-elämän suositusorganisaation Business Network Internationalin Jyväskylän paikallisryhmä Jysäyksen puheenjohtaja, ja viikkokirje on aina traditio, asia jota kaikki kumppanit vesikielellä odottavat aina torstai-iltaisin. ;)


Meitä on tällä hetkellä ryhmässä 21 erinomaisen hienoa kumppania tarjoamassa huippupalveluita ja -tuotteita, ja joita suositella eteenpäin. Katso tästä tämän hetkinen ryhmämme. Olet myös itse koska tahansa tervetullut vieraaksemme, ota yhteyttä!"Ehtoota, viikkokirje 7, author M. Hilden.


Näin sitä kevät ropsahti kerrasta meille, vaikealta joskin tuntuu tajuta ja sulattaa, kyllähän tässä pitäisi vielä kunnon hanget, pakkaset ja hiihtokelit olla kaiken järjen mukaan? Mutta onko ilmastonmuutos, vihreät nummet pihallamme ja kevätlaulua visertävät linturaukat järjen asia?


Asioita on, jotka pitää vain hyväksyä ja sopeutua.


Vastaan pullikointi ei auta tällaisissa asioissa, vaan ostaa karvapohjasukset nyt kun halvalla saa, hyödyntää muiden jättivarastot ja -tappiot. Tätä on kaupankäynti joskus, riskaabelia peliä. Hattua täytyy nostaa tämän päivän urheiluvälinekauppiaille, ja matkailuyrittäjille, ja kalastajille, ja himohiihtäjille, ja kaikille niille, jotka saavat elantonsa yhdestä ainoasta vuodenajasta. Vuoden leipä ja liikevaihto täytyy tänä päivänä saada tehdyksi entistä nopeammin ja lyhyemmässä syklissä.


Itse olen Itävallassa aikoinaan ollut kahtena talvikautena puolen vuoden rupeaman töissä, siellä tuli mietittyä, kuinka nekin perhehotellit tahkoavat n. 5 kk:n sesongin aikana 12 kk:n tuloksen. Siellä se toimii, pitkät perinteet, Alpit ja runsas lumi toivottavat vielä vieraat ja eurot tervetulleeksi, vaan kuinka pitkään siellä(kään)?


”Maailma on kaunis ja hyvä elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille, ja mielen vapaus, ja mielen vapaus”


lauleskeleepi meidän pieni tyttäremme (no iso tyttö jo!) unimatille tuolla makkarin puolella Vesku Loirin mukana. Jahs… versio vaihtuikin jo Irwinin alkuperäiseen, vuodelta -89 näyttäisi olevan se, sanat Vexi Salmi.


Aikaa ja tilaa unelmille. Ja mielen vapaus. Ja mielen vapaus. Niinpä, onko meillä?


Voisiko olla niin, että antamalla BNI:lle ja kumppaneillemme aikaa, saamme itsellemme aikaa ja enemmän tilaa unelmille? Ja tästä mielen vapaus? Olisiko taloudellinen riippumattomuus sinulle == mielen vapaus?


Voisiko unelma olla vaikkapa:


- uusi asunto,

- tilintarkastus ilman huomautuksia,

- uusi keittiö,

- aitiopaikat paikallishokiin,

- fitness body,

- tehokkaampi minä,

- uusi ilme,

- käräjien välttäminen,

- hyvä ihmiskauppa,

- hyvä terapia,

- infonäyttö ilman ähkyä,

- pankkiiri lähellä ja läsnä,

- kuva ilman puhetta,

- neljä vetävää päästötöntä,

- lämmin takki ja huivi,

- heimo ja päävoitto,

- sinä ja perheesi ja omaisuutesi turvassa,

- luotettava kirjanpito ja kaikki tämä ilman kynnysmattona olemista?"


M

31 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

korona

Comentários


bottom of page