top of page
  • Writer's pictureMikko Hilden, LKV

korona

"Pelätty vieras saapui Jyväskylään" uutisoitiin taannoin. Siitä asti onkin tästä saanut kuulla päivittäin, hetkittäin, tunneittain. Tekeekin mieli pitää radio kiinni ja IL sekä IS avaamatta. Pääsee helpommalla, eikä mieli rasitu.


Nyt onkin tärkeää, että jokainen tekee oman osansa, eikä tähän edes paljoa vaadita. Ollaan terveellä tapaa itsekkäitä, muut huomioiden. Pestään käsiä, usein, ja hartaasti. Pitäisi ollakin jokapäiväinen tapa toki muutoinkin tämä? Terveys on käsissämme. Tämä pitää paikkansa. Olen varma, että kun tästä ollaan ylitse päästynä, niin vuoden kuluttua on meillä aivan varmasti vähemmän perus kausi-influenssaa, koska - ihmiset oppivat Koronan aikana pesämään käsiänsä. Kaikella negatiivisellakin on usein lopulta positiivisia vaikutuksia.


Tähän itsenikin harjoittamaan toimeen on tilanne toki vaikuttanut jossain määrin, mutta ainakaan vielä *kop kop* ei ole nähtävissä suurempaa muutosta markkinoihin. Asuntojen yleisesittelyt on kielletty tällä hetkellä, mutta yksityisesittelypyyntöjä tulee edelleen. Tärkeää olisikin, että pidetään kuitenkin samalla pyörät pyörimässä, ollaan tarkkoja siinä kuinka toimitaan ja tavataan ihmisiä. Ollaan lähellä, mutta pidetään etäisyyttä.


Kaupanvahvistuksia tällekin viikolle on jo useampia plakkarissa, osakehuoneiston ja kiinteistön kauppakirjoja myös tilataan tahdilla. Yhteydenottoja tulee siis verrattain mukavasti. Katso tarkemmat hintatiedot palveluistani. Kauttani saat myös kaikki tarvittavat kiinteistörekisteriasiakirjat kiinteistökaupoille (Maanmittauslaitoksen ns. viralliset asiakirjat).


SKVL julkaisi eilen tuoreimman tilannekatsauksen, jonka mukaisesti 60 % Suomen SKVL:n välittäjistä raportoi yksityisesittelyiden määrän kasvusta tai pysymisestä ennallaan. Kauppahinnoissa ei ole muutosta Koronaa edeltäviin aikoihin tapahtunut. Tarjonnan vähentyminen ja kysynnän jatkuminen voi jopa vaikuttaa hintojen tavanomaiseen nousuun markkinoilla.


Kyllä tämä tästä, aivan varmasti! :)
18 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page