top of page

SUOSITUKSIA ASIAKKAILTA

"Laadukasta välittämistä"

LKV Hilden hoiti homman erinomaisesti kaupan molempien osapuolien kesken. Mikolta sekä ostaneena että myyneenä voin suositella Hildeniä lämpimästi kaikille, jotka pitävät laadukkaasta palvelusta.

~Pasi, Jyväskylä

"Täsmällistä välitystoimintaa vahvalla ammattitaidolla"

Lkv Hildénin toimi tehokkaasti ja täsmällisesti omakotitalomme välitysprojektissa. Markkinointi saavutti runsaasti kävijöitä näyttöihin ja kauppoihin päästiin verrattain lyhyessä ajassa. Toimeksiantajina pääsimme itse helpolla, kun Mikko hoiti hommat takuuvarmasti ja luotettavasti.

~Teemu Vesala, Jyväskylä

"Ystävällistä, asiantuntevaa ja ammattimaista asunnon välittämistä"

Kiteytettynä lauseeseen: "Ystävällistä, asiantuntevaa ja ammattimaista asunnon välittämistä".

 

Kiitos sitkeästä asunnon välityksestä!

~Jussi, Jyväskylä

"Nopeaa, asiantuntevaa ja jämptiä toimintaa"

Ei jäänyt mitään huomautettavaa, asiat hoituivat mutkattomasti ja omaksi rooliksi jäi lähinnä vastailla ja kuittailla maileihin. Myös vastaukset esittämiini kysymyksiin tuli nopeasti ja kattavasti.

~Samuli, Espoo

"Asiallista ja miellyttävää palvelua"

Kaupanteko sujui kaikkineen todella hyvin. Saimme haluamamme tiedot kaupan kohteesta nopeasti. Jäi hyvä mieli.

~Tuula Hertteli, Laukaa

 

 

"Erinomainen palvelu, ripeää ja asiantuntevaa!"

Erittäin hyvä kokemus. Kaupat saatiin nopeasti ja hyvään hintaan. Yhteydenpito Mikon kanssa oli helppoa ja mutkatonta.

~Janne, Jyväskylä

"Talo meni kaupaksi ja asiat hoitui muutenkin esimerkillisen hienosti."

Asiallisesti hoidettu toimeksianto alusta maaliin saakka.

~Mika, Jämsä

"Jouhevaa ja ystävällistä palvelua"

Miellyttävä. Ripeää toimintaa.

~Johanna, Jyväskylä

"Erinomaista palvelua"

Asiansa osaava ja palveleva yritys.

~Leena ja Jukka, Espoo

"Joustavaa ja huoletonta"

Asun itse toisella paikkakunnalla, kuin myytävä asunto. Välimatkasta huolimatta asunnon myynti paperitöineen kaikkineen sujui helposti ja omalta kohdaltani vaivattomasti. Välittäjä oli toimessaan hyvin joustava ja yhteistyöhenkinen.

~Sisko Puljula, Rovaniemi

 

"Optimismi toimii!"

Kuvat asunnosta olivat laadukkaita ja esittelyteksti myyvä. Hyvä myyntiasenne, joka tarttui myös myyjään positiivisena asennoitumisena. Luottavainen olo läpi koko prosessin.

~Heidi, Saarijärvi

 

 

"Homma hoitui hienosti maaliin, nopeasti ja taidokkaasti!"

Jo toinen asunto perheessämme Mikon välittämänä ja kaikki sujui kuin tanssi! Laadukkaat kuvat, asiallinen hintapyyntö asunnolle, asiantunteva ja mukava välittäjä niin sillä mennään jo pitkälle.

~Mari, Säynätsalo

 

"Loistavaa kiinteistön- ja vuokranvälitystä"

Hyvin hoidettu asunnon välitys. Myös vuokranvälitys hoitui ammattimaisesti.

~Lauri, Ylöjärvi

"Asiantuntevaa toimintaa ja erinomainen palvelu!"

Mikko hoiti talokaupan asiantuntevasti, nopeasti ja hyvällä palveluotteella. Suosittelen lämpimästi.

~Pekka, Saarijärvi

"Asiantuntevaa palvelua"

Välittäjän sai helposti kiinni ja tieto tuli selvästi aina kysyttäessä jos oli epävarmaa jostain asunnon asiasta. Ei jäänyt epäselvyyksiä. Asiansa tunteva ja rento, sosiaalinen välittäjä, mies oikeassa työssä.

~Hanna-Kaisa, Jyväskylä

 

"Luotettavaa ja innovatiivista kiinteistönvälitystä"

Erinomainen palvelu, kaikki toimii vaikka fyysinen etäisyys Mikon ja toimeksiantajan välillä on Suomen mittainen. Ainoaksi heikoksi lenkiksi ketjussa jää asiakas itse.

~Seppo, Inari

"Todellinen kiinteistöalan ammattilainen"

Hyvä palvelu, uskottava ja ammattimainen ote toimintaan.

~Kimmo, Jyväskylä

"Talon ostaminen oli helppoa!"

Yksinkertaisesti hieno Palveluntarjoaja. Talon ostaminen oli helppoa, nopeaa ja avointa. Herra Hilden vastasi kaikkiin kysymyksiin kattavasti. Erittäin miellyttävä. Lisäksi hoitui myös lainhuudon haku kiinteistöille ja välittäjä hoiti puolestamme myös varainsiirtoveroilmoituksen tekemisen asiamiesvaltuutuksella.

~Mika, Venekoski

"Helppoa, luotettavaa ja asiantuntevaa asuntokauppaa"

 

Emme jääneet mistään paitsi. Täydelistä.

~Arto, Laukaa

"Ammattitaitoinen"

Tarkka ja asiansa osaava. Asunnon vuokraustoimeksianto hoitui näppärästi valtuuttamalla välittäjä hoitamaan kaikki alusta loppuun.

~Esa Heinonen, Vantaa

"Hienosti hoidettu prosessi!"

Ammattimainen ja avoin. Keskustelu oli asiallista ja mitätöntä. Kaupat hoidettiin täysin etänä yksilöidyllä valtakirjalla, jossa meille jäi kauppahinnan tarkistaminen pankkitililtä ja kauppakirjan vastaanotto postitse.

~Mikko Tukonen, Vantaa, BNI Finlandin maajohtaja

"Ystävällinen, asiantunteva myös rakennusteknisissä asioissa ja palvelualtis"

Välittäjä pyrki saamaan asioita eteenpäin, että kaupat saadaan tehtyä (toki ymmärrettäväähän se on). Itse olimme ostajan roolissa, joten palvelut saimme ilmaiseksi, mutta varmasti myyjäkin tyytyväinen.

~Pietari, Jyväskylä

"Kollegalle apua!"

Suuri Kiitos avusta, autoit kollegaa kiireen keskellä. Kaupat ja vahvistus sujuivat hyvin ja joustavasti.

~Kati Lagerstam, Tampere

"Puolueeton ammattilainen, joka pitää huolta niin myyjän kuin ostajankin intresseistä."

Olimme LKV Hildénin ensimmäisiä asiakkaita ja asiakaskokemus oli mitä parhain. Ammattitaito huokui, ei pelkästään Mikon myyntitaidoista, vaan myös kiinteistöjen teknisen toteutuksen ja ratkaisujen tuntemuksesta. Mikko ei keskity saamaan myyjälle pelkästään parasta hintaa, toki tässäkin onnistuttiin hyvin, vaan haluaa myös ostajille hyvän ostokokemuksen, jota itse myyjänä arvostan suuresti.

 

Jos joskus tulen olemaan pöydän toisella puolella eli ostajan roolissa, voin olla varma, että Mikko on selvittänyt kaikki faktat myytävästä kohteesta ja jakaa ne puolueettomasti kaikille osapuolille.

 

Tiedän voivani ottaa hyvällä mielellä Mikkoon yhteyttä myös tulevien asuntokauppojen yhteydessä ja saavani konsultointiapua, vaikkei myytävä kohde LKV Hildénin olisikaan.

~Viivi

"Nopeaa, reilua ja ammattitaitoista välitystä!"

Nopeaa, reilu ja ammattitaitoista kiinteistönvälitystä. Täydellinen paketti ostajalle ja myyjälle.

~Ronny

"Myytiin ensinäytöllä!"

Asunto tuli myytyä ensimmäisessä näytössä asiantuntevan välittäjän toimesta. Valokuvaus ja yhteydenpito asiakkaan kanssa oli erinomaista!

~Ville ja Tuuli

"Helppoa asiointia ja vaivatonta yhteydenpitoa"

Sinun kanssasi oli helppo ja mukava asioida, annoit asialliset ja mahdollisimman monipuoliset tiedot kohteesta. Yhteydenpito oli vaivatonta, soitit aina takaisin, jos et päässyt vastaamaan ja vastasit mielelläsi mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Pidit rehellisesti ajantasalla tilanteessa kaikki osapuolet ja hankit tarvittavat tiedot ja asiakirjat. Kaikki sujui hyvin tiedustelusta kaupan tekoon saakka. Olemme erittäin tyytyväisiä saamamme ammattitaitoiseen välityspalveluun. 

~Jonna ja Ossi

"Ei olisi voinut enää paremmin sujua!"

Näin myyjän näkökulmasta asuntokauppa ei voisi enää paremmin sujua. Olen erittäin tyytyväinen saamani palveluun.

~Sami Teppo

"Todella helppo ja mukava kokemus"

Olin kuullut kehuja tuttavilta ja yrityksen myynti-ilmoitukset näyttivät hyviltä. Kuvailut kohteista olivat erottuvia sekä kuvat hyviä ja selkeitä.

~Mikko Kypärämäestä, tuleva kukkumäkeläinen

"Sijoitusasunnon hankinta etänä Etelä-Suomesta käsin"

Kokemuksena asuntokauppa sujui erinomaisen hyvin. Voin lämpimästi suositella. Palvelu oli asiallista, selkeää ja tehokasta. Luotettavuus 100 %. Asunto ostettiin näkemättä, välittäjä järjesti huoneiston kuntotarkastuksen ja toimitti raportin nähtäväkseni.

~Anne

"Asiakkaantuntevaa"

Asiat sujuivat avoimesti ja jouhevasti. Pienet epäselvyydet selkiytyivät lähes viiveettä. Osasi huomioida meidät ensiasunnon ostajina hyvin ja antoi erittäin hyviä lisätietoja ja vinkkejä.

~Albert Lehtoaho

"Nopeasti kohti kaupantekoa"

Tykkäsimme välittäjän rennosta, mutta asiantuntevasta tyylistä välittää. Välittäjä antoi aikaa päätöstentekoon, pyydettäessä saimme apua. Välittäjä vastasi aina nopeasti yhteydenottoihin sekä järjesti asiat tapahtumaan nopeasti (kävimme katsomassa nykyistä kotiamme juhannusaattona!), arvostimme suuresti näitä asioita 🙂

Myyjän näkökulmasta prosessi eteni nopeasti kaupantekoon, myyntiprosessi oli asiakkaalle helppoa ja vaivatonta, tästä kaikesta huokui välittäjän kokemus työssään 🙂 Suosittelemme välittäjää.

~Hanna ja Leevi

"Asioiden selvitystä"

Mikko on asiakasystävällinen, ammattitaitoinen, helposti lähestyttävä ja luotettava. Hän hoiti selvitettävät asiat todella nopeasti ja häneen sai hyvin yhteyttä! 

 

Mukavaa syksyn jatkoa sinulle ja perheellesi!

~Annastiina ja Petri

"Maltillinen välittäjä!"

Mielestäni sinun toimintasi välittäjänä oli ammattitaitoista ja asiallista, käytös ystävällistä ja kohteliasta. Sain kaiken tiedon nopeasti ja ymmärrettävästi. Myyntikohteen tuntemuksesi oli erinomainen ja huolellisesti perehtynyt, toimit myös maltillisena välittäjänä parin viivästyksen kohdalla (tavaroiden poisvienti ja kaupantekotilaisuus). Kaiken kaikkiaan hoidit koko prosessin sujuvan toteutuksen varmasti ja ammattitaitoisesti.

~Ulla Tellervonkadulta

"Suosittelen lämpimästi!"

Mikon kanssa homma toimi erityisen helposti. Kaikki asiat hoituivat joustavasti ja juuri niin kuin sovittiin.  Kohteet tulivat myytyä kohtuullisessa ajassa, hyvään hintaan ja välityspalkkiokin oli varsin kohtuullinen. Kaikin puolin erinomainen palvelu. Suosittelen lämpimästi.”

~Lippo Mikola

"Hienosti ja ammattimaisesti hoidettu kokonaisuus"

 

Suuret kiitokset onnistuneesta asuntokaupasta jonka minulle järjestelit, se oli mielestäni erittäin hienosti ja ammattimaisesti hoidettu kokonaisuus.

~Janne Puranen

"Myyvä ja reipas ote!"

"Valitsin Mikko Hildénin aikanaa kolmesta kilpailuttamastani välittäjästä sillä perusteella, että ensi tapaamisella hänellä oli sopivan myyvä ja reipas ote, josta jäi asiantunteva mielikuva. Toimeksiannon suorittamisen aikana tuli Mikosta johtumattomia mutkia matkaan, mutta näistä ongelmista huolimatta hän hoiti osuutensa kiitettävästi ja toimi koko ajan etujemme mukaisesta ja välillä jopa ärhäkkäästi. :) 

 

Enimmäkseen näistä ulkoisista seikoista johtuen myynti pitkittyi, mutta Mikko ei lannistunut vaan piti virettä ja tunnelmaa yllä hiljaisina aikoinakin. Voisin kuvitella, että joku isomman puljun välittäjä olisi jo lyönyt hanskat tiskiin jossain vaiheessa, mutta Mikon sitkeän työn ansiosta ja sopivan ostajan kohdalle satuttua saatiin kaupat loppujen lopuksi lyötyä lukkoon.

 

Kaiken kaikkiaan prosessista jäi välitystyön osalta hyvä maku suuhun ja kun välityspalkkiokin oli kohtuullisimmasta päästä, niin eipä paljon valituksen aiheita jäänyt mieltä kaivelemaan".

~Timo

"Ei kiveenhakattuja hintoja"

“Ostimme Jämerä-kivitalo asunto-osakkeemme rakennusvaiheessa v. 2011 Halssilanmäestä, Ohtonkujalta. Näin ollen olimme sen ensimmäiset omistajat, kun aloimme suunnittelemaan tämän myyntiä keväällä 2015. Halusimme käyttää välittäjää myynnissä, koska koimme ettei itsellämme riitä aika ja rahkeet tähän.

Saimme naapuriltamme vinkin hyvästä kiinteistönvälittäjästä. Otimme välittäjään yhteyttä, ja saimmekin häneltä erittäin kilpailukykyisen välityspalkkiotarjouksen, joka ei ollut “kiveen hakattu”. Sopimus tehtiin, ja olimme erittäin tyytyväisiä asunnon myyntiin kokonaisprosessina. Haluaisimme nostaa esille tärkeimpinä tekijöinä välittäjän ammattitaidon sekä upeat valokuvat markkinoinnissa, ja kattavan myyntiesitteen.

Asuntomme myytiin pian ensimmäisen yleisesittelyn jälkeen, ja välittäjä tarjosi vielä kaupantekokahvit koko seurueellemme”.

~Antti ja Tiina

"Onnistunut talokauppa"

"Kaikinpuolin onnistunut talokauppa, Mikko piti asiakkaan ajantasalla ja oli joustava eikä hermostunut vaikka asiakkaalla oli kiire myynnin kanssa. Talo menikin kaupaksi nopeammin mitä osasimme odottaa, kiitos kun pidit useita näyttöjä ja osasit etsiä porukasta potentiaaliset ostajat".

~Hinni ja Eero

"Kaksi myytiin ja yksi ostettiin"

”Meillä oli peritty kotitalo Säynätsalossa jonka päätimme myydä ja oma kotitalo Saarijärven Koskenkylällä. Tarkoituksenamme oli myydä molemmat talot sekä ostaa sopiva talo Saarijärven keskustasta eläkepäiviä varten. Eli Mikko hoiti onnistuneesti kolmen talon kaupat alla olevan mukaisesti:

Muuratsalo: Talon myynnin oltua aikaisemmin suurella välitysfirmalla, huomasimme eron talon esitteeseen, esittelyyn sekä paikan mahdollisuuksien välittämiseen uusille ostajille, olevan  paljon henkilökohtaisempaa ja paneutuvampaa. Välittäjä teki perinpohjaista työtä, jotta kumpikin osapuoli tiesi tosiasiat sekä mahdollisuudet talosta. Talon tultua myyntiin, ei kulunut kauaakaan, kun sopiva ostaja löytyi!

Koskenkylä: Talon esitteeseen kerättiin huolellisesti tiedot paikan tarjoamista mahdollisuuksista mahdolliselle maallemuuttajalle. Idearikas välittäjä paneutui huolellisesti tekstiin ja kuviin. Eikä aikaakaan kun talolle löytyi ostajaksi nuori perhe lapsineen!

Uusi talo Saarijärveltä: Tässä vaiheessa olivat jo uuden ostettavan talomme toiveet ja vaatimukset hahmottuneet ja niinpä Mikko esitteli meille heillä myynnissä olevia taloja, joita muutamia kävimme katsomassa. Esittely oli mallikasta, perinpohjaista, tarkkaa ja valaisevaa. Ei ollut koskaan kiire, oli aikaa kysyä ja pohtia ja harkita! Käytyämme Hietarinteellä, talo tuntui sopivalta. Metsäinen luonto aivan vieressä ja tilaa ja mahdollisuuksia talossa riittäisi meille puuhastella ja harrastaa. Kauppaa tehdessä saimme myös asiantuntevia neuvoja päämäärän saavuttamiseksi. Tuntui uskomattomalta, kun kaksi taloa myytiin ja yksi ostettiin yhden kesän aikana!

Asioiminen Mikon kanssa hoitui hyvin! Tietoa talojen myyntitilanteesta sai koko ajan! Kiitokset!”

~Keijo ja Airi

"Ammattitaitoinen esittelijä ja valokuvaaja"

"Meijän mielipide susta ja asuntokauppojen sujuvuudesta on pelkkää positiivista, näytöt sujui ajallaan ja koti oli aina tiptop myös esittelyjen jälkeen. Ammattitaitoinen esittelijä ja valokuvaaja joka sai talosta parhaat puolet esiin. Et kauhistunut lapsiperheen arkea vaan annoit aina vinkkejä miten kannattaa mm. esittelyt hoitaa ennakkovalmistelujen puolelta. Helposti lähestyttävä ja mukava persoona. Loppuun asti hoidit kyllä hyvin, ei meillä oo mitään negatiivista. Jatka samaan malliin".

~Laulaiset

"Ostotoimeksiannon tulosta"

“Tapasimme Mikon ensimmäisen kerran erään Köhniöllä sijaitsevan talon esittelyssä, josta olimme sopineet yksityisnäytön. Talo vaikutti kuvien perusteella niin hyvältä, että olimme valmiit kauppoihin lähes näkemättä taloa. Köhniön talo oli ”ihan kiva” ja sijainniltaan täydellinen.

Välittäjä ei pakkomyynyt (mihin olimme jo useasti tottuneet) vaan kuunteli kärsivällisesti ja teki rakentavia ehdotuksia, miten talosta saisi perheemme tarpeita vastaavan. Teimme tarjouksen toisen näytön jälkeen ja loppujen lopuksi olimme helpottuneita kun kauppoja ei syntynyt.

Välittäjä oli kuitenkin selvästi saanut kopin siitä, mitä olimme hakemassa ja ehdotti ostotoimeksiantoa talosta, joka sijaitsi samalla alueella, mutta ei ollut julkisessa myynnissä. Teimme sopimuksen joka ei velvoittaisi meitä mihinkään tässä vaiheessa, eikä meille koituisi kustannuksia, mikäli talo ei olisikaan passeli.

Kyseessä oli Köhniön alueelle tyypillinen 50-luvun rintamamiestalo, joka oli laajasti peruskorjattu, eikä siis vaatinut välitöntä remonttia. Se kodin tunne mikä tuli vastaan jo ulkoeteisessä siinä joulukuun pimeänä aamuna oli niin voimakas, että jätimme tarjouksen rappusilla lähtiessä. Tiedostimme, että talo oli selkeästi yli budjettimme, mutta välittäjä oli rohkaiseva; ei se ota jos ei annakaan!

Pettymykseksemme tarjouksemme ei mennyt läpi. Välittäjä oli tehnyt pitkäjänteistä työtä myyjäpariskunnan kanssa, sillä luopumisen tuska pitkäaikaisesta kodista oli melkoinen. Ihme kuitenkin tapahtui ja muutaman viikon kuluttua myyjä tuli toisiin aatoksiin, kun uusi mieluinen asuntokin oli löytynyt. Allekirjoitimme uuden ostotarjouksen välittäjän kanssa vielä samana iltana, kun hän ystävällisesti tuli sen oman keittiön pöytämme äärelle tekemään.

Talolle varattiin pikimmiten sen historian ensimmäinen kuntotarkastus, jossa ei mitään yllättävää ilmennyt. Kaupantekokin hoitui mutkattomasti ja välittäjän taholta yhtä säntillisesti, kuin koko toimeksiantoprosessi. Muuttamaan pääsimme kahden kuukauden kuluttua siitä, kun kävimme talossa ensimmäisen kerran.

Asiat eivät kuitenkaan aivan menneet kuin Strömsössä. Muuttopäivänä huonekaluista tyhjennetyn askarteluhuoneen nurkassa huomasimme repsottavan lattialaudan. Emme asiaa suuremmin murehtineet, mutta koska seikka oli jäänyt kuntotarkastajalta huomaamatta hän tuli elokuussa (lukuisten yhteydenottojen jälkeen) purkamaan lattian, jotta nähtäisiin mitä se on syönyt. Tyrmistys oli valtava, kun lattialaudoituksen alta paljastui lainehtiva vesi ja lattianrajasta veden lahottamat seinät.

Olisimme kaiketi olleet neuvottomia ilman välittäjän loistavaa apuun tuloa. Hän ryhtyi pyyteettömästi ajamaan asiaa niin, että pääsisimme myyjän kanssa sopuun seikasta, joka ei ollut kauppaa tehdessä kummankaan tiedossa. Välittäjä oli paikalla vahingon laajuutta selvitettäessä ja laati tarkkasanaisen ja asiaan perehtyneen kirjallisen raportin siitä, miten vaurio olisi korjattavissa sekä realistisen ehdotuksen kauppahinnan alennuksesta. Selvisimme asiasta ilman minkäänlaista kiistaa saatikka tarvetta käräjöintiin, ja vaurio korjattiin asianmukaisesti.

 

Olimme hämmentyneitä siitä, miten suurella intensiteetillä välittäjä paneutui kaupan jälkihoitoon, ilman erillistä velvoitetta tai korvausta. Kokonaisuutena voimme sanoa, että välittäjän työskentely oli jämptiä, asiaan paneutuvaa ja luottamusta herättävää. Yhtään muuttolaatikkoa emme ole jättäneet purkamatta.

~Päivi ja Harri

"Ensiasunnon ostajille palvelua"

"Erittäin asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä työskentelyä. Ensiasunnon ostajina mielessä oli paljon kysymyksiä asunnon ostoon ja käytäntöihin liittyvissä asioissa, mutta sinulta saimme heti vastaukset kaikkiin kysymyksiimme. Meille jäi sinusta luotettavan kiinteistövälittäjän kuva. Vahva suositus!"

~Joni ja Aino-Maija

"Käytännön kokemus omakotitaloista ja talotekniikasta"

"Mikon tekemisessä näkyi erityisen hyvin vahva käytännön kokemus omakotitaloista, niiden rakenteista ja tekniikasta. Mikko katsoi kohdetta realistisesti ja rehellisesti, mutta näki myös talon vahvuudet ja mahdollisuudet. Hyvä kiinteistövälittäjä on sekä myyjän että ostajan asialla. Näin Mikko toimii, loistavaa työtä".

~Harri

"Suosittelemme!"

"Palvelu oli hyvää ja asiantuntevaa. Saimme kattavat tiedot ostettavasta kohteestamme. Päädyimme tekemään kaupat ja olemme tyytyväisiä kotiin sekä sen sijaintiin. Suosittelemme Mikko Hildeniä muillekin asiakkaille".

~Pirkko ja Markku

bottom of page