top of page
  • Writer's pictureMikko Hilden, LKV

Yksiöt siivekkäille vuokralaisille tekevät kauppansa NYT!

Kevät ja alkukesä toi muurarin, maalarin ja rakennuksille hanslankarin, myös hampparin.


Mutta toi se myös taas uudet asukkaat vuokralaismarkkinoille.


Toissaaamuna katselin kun vuokra-asuntoa etsivä pariskunta kävi moneen kertaan tarkastamassa mahd. tulevan kotinsa, ovella kierreltiin ja kaareltiin, sisälle kurkittiin, mutta peremmälle ei tohdittu astua.


Katsoin asunnon tarkemmin ja tein sille alalla puhutusti "päivityksen", eli kunnon perussiivous jossa entisten asukkaiden vanhat "petivaatteet" ulos ja hyvä puhdistus. Lisäksi nurkkasaumat kaipasivat fiksausta, niihin hengittävää ja hajutonta puuliimaa. Myös uudet ruuvit tarvittiin, joilla saatiin parsittua runkorakenne tiiviiksi. Sisäänkäynnin ympärille laitettiin "turvalukoksi" vielä nitojalla kiinni metallista myyräverkkoa, niin ei tikka mene kylään pitkäkyntisenä.


Ripustus neonvihreänä loistavien koivunoksien alle etelänsuuntaisesti roikkumaan n. 2 metrin korkeuteen. Sitten vain pari askelta sivummalle seuraamaan, kunnes...

... paikalle lehahti sama em. pariskunta, pari kurkistusta sisään, parit ympärilennot ja syöksy tupaan peremmälle!


Nyt pari päivää myöhemmin sisältä kuuluu iloista rapistelua & puuhastelua, ja sisään kannetaan ahkerasti fyllinkiä tulevaa jälkikasvua varten. Vuokralaisyksilöt ovat pieniä, pitäisi lainata opus tahi ehkä kysyä naapurin rouvalta, mitä lajia edustavat.


Joka tapauksessa - asunto VUOKRATTU - markkinointiaika 5 min! :)


M

19 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

korona

Comentarios


bottom of page