top of page
  • Writer's pictureMikko Hilden, LKV

Kiinteistönvälitys on kivaa!

Päivitetty: 23. tammik. 2020

Oikeasti.


Mukava toimenkuva

Kiinteistönvälittäjän työssä jokainen päivä on erilainen. Kulunut fraasi? Kyllä se näin oikeasti on. Siis, että on kivaa. Ikinä ei voi tietää, koska soi puhelin, vai soiko.

Onko toisessa päässä joku, joka tarjoaa asuntoansa myyntiin, tahi olisi jättämässä ostotarjousta hänelle mieluisasta, välittämästäni kohteesta? Koskaan ei voi tietää.


Homma ei myöskään ole aina "kasista neljään" duunia, eli puhelin aika usein soi myös ilta-aikaan. Välistä pitää toki päättää, vastaako heti vaiko ehkä vasta huomenna, muuten ei jää vapaa-aikaa. Sitäkin tarvitaan.


Yrittäjänä toimiessa tosin vapaa-aika on usein veteen piirretty viiva. Se liikkuu. Viiva siis. Kivaa on se tosin, kun voit päättää, että tänään pidän vapaapäivän, tai ainakin osa-aikaisen.


Sähköpostiakaan ei ole aina pakkoa lukea, usein tehokas päivä tuleekin siitä, kun mailit katsoo kerran aamusta, ja toisen kerran iltapäivästä. Mikäli kaiken ajan antaa kulua mailien selaamiseen, syö se tehokasta työaikaa ja mielekkyyttä tätä kohtaan. Toki maileihin tulee aina reagoida, välistä mielellään jopa hetikin. Tämän päivän problematiikka liittyy siihen, että asiakas usein odottaa ja olettaa saavansa heti vastauksen yhteydenottoonsa, eikä tähän aina ole mahdollista reagoida niin nopeasti, mitä hän ehkä odottaa.


On myös paljon tilanteita, että vastaat välittömästi asiakkaalle, eikä hänestä enää kuulu mitään. Olet laittanut perään tekstarin, uudenkin mailin, pyytänyt katsomaan roskapostin ja ehkä myös soittanutkin. Asiaa ei ole noteerattu, "ollaan vasta katselemassa", mutta kiire silti saada vastauksia, heti.


Rennolla otteella tätä hommaa osaa jo tehdä, muuten ranteet kipeytyvät liiaksi.


61 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

korona

Comments


bottom of page