top of page
Henkilökuvat WEB-9.jpg

MIKKO

Hildenin Mikko toimii kiinteistönvälittäjänä jo kymmenettä vuotta Jyvässeudulla. Tänä aikana hyvää palautetta on kerättynä satojen asuntojen ja tonttien myynnin lisäksi myös asuntojen vuokraamisesta sekä kauppa- ja arviokirjojen laadinnasta. Kaupanvahvistuksiakin on kertynyt jo miltei neljäsataa!

Mikolla on laaja asiakasverkosto, ja useimmiten uudet toimeksiannot tulevatkin suositusten kautta vanhoilta asiakkailta sekä BNI-verkostolta, johon hän kuuluu. Hyvä kello onkin kantanut kauaksi, eikä huonoon sointiin ole varaa! Vahvuuksia ovatkin kokemuksen ja koulutuksen lisäksi tunnollinen ote työntekoon ja aito välittäminen sekä vahva juridinen tietämys alalta.

Vapaa-ajalla Mikko harrastaa ainakin kuntoilua Muuramen Alivessa ja lenkkipoluilla, myös lueskellen ja omaa vuoden '53 rintamamiestaloa aina välistä remontoiden, joka onkin kuin matka maailman ympäri: uudelleen saa aloittaa, kun kerran saa kierretyksi! Sisältöä elämään tarjoaa myös oma alakouluikäinen jälkikasvu, eteläsavolainen vaimo ja kolme(!) mopsia.

Ota yhteyttä Mikkoon ja laitetaan hommat hoitumaan!

Mikko Hilden, LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja, Suomen kiinteistöarviointiyhdistys ry:n jäsen

mikko@lkvhilden.fi

045 861 4477

bottom of page