ASUNTOMYYJÄMME = TEKIJÄTYYPIT

DSC0351-scaled.jpg
Jannen%2520promokuva_edited_edited.jpg

MIKKO (silmälasit)

Hildenin Mikko toimii kiinteistönvälittäjänä jo yhdeksättä vuotta Jyvässeudulla. Tänä aikana hyvää palautetta on kerättynä asuntojen ja tonttien myynnin lisäksi myös asuntojen vuokraamisesta sekä kauppa- ja arviokirjojen laadinnasta. Kaupanvahvistuksiakin on kertynyt jo miltei kolmesataa!

Mikolla on laaja asiakasverkosto, ja useimmiten uudet toimeksiannot tulevatkin suositusten kautta vanhoilta asiakkailta. Hyvä kello onkin kantanut kauaksi, eikä huonoon sointiin ole varaa! Vahvuuksia ovatkin kokemuksen ja koulutuksen lisäksi tunnollinen ote työntekoon ja aito välittäminen sekä vahva juridinen tietämys alalta.

Vapaa-ajalla Mikko harrastaa ainakin kuntoilua Muuramen Alivessa ja lenkkipoluilla, myös lueskellen ja omaa vuoden '53 rintamamiestaloa aina välistä remontoiden.

Ota yhteyttä Mikkoon ja laitetaan hommat hoitumaan!

Mikko Hilden, LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja, Suomen kiinteistöarviointiyhdistys ry:n jäsen

mikko@lkvhilden.fi

045 861 4477

JANNE (ei silmälaseja)

Aholan Janne omaa loistavan otteen asiakaspalveluun ja onkin mutkaton, helposti lähestyttävä tyyppi. Asuntomyyjän pestiin hänelle on kertynyt runsaasti kokemusta lukuisista eri myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä sekä myös yrittäjänä toimimisesta B2B -myynnin saralla. Asuntomyynnissä(kin) tärkeintä usein ovatkin suuret korvat ja pieni suu, kun perehdytään myytävään kotiin.

Jannella on myös käytännön kautta hankittuna silmää ja osaamista asuntojen remontointiin ja pikkufiksauksiin useiden vuosien ajalta, joka olikin aiemmin myös miehen päätyö. Näin saadaan (pinta)remontillekin näppärästi kustannusarviota, kun mietitään vaikkapa laminaatin vaihtoa tai väliseinän purkua asunnon joutuisampaa myyntiä varten. Aiemmalta yrittäjä- ja työuralta Jannella on laaja yhteistyö- ja kontaktiverkosto.

Vapaa-aikaa Janne kuluttaa talviaikaan salilla sekä vaimon kanssa mm. hyvien elokuvien parissa, ja välistä sisustaen kavereiden koteja. Kesällä taasen mökkiaskareissa ja Wanhan Witosen melontareitillä.

Janne on suorittanut monipuolisen kiinteistönvälitys - liiketoiminnan ammattitutkinnon (KiLAT) Helsingin Rastor-instituutissa!

Janne välittää sinusta ja kodistasi, otappa siis häneen yhteyttä ja let's menoks!

Janne Ahola, asuntomyyjä, KiLAT

janne@lkvhilden.fi

040 512 2006