top of page
Henkilökuvat WEB-9.jpg

MIKKO

Hildenin Mikko toimii kiinteistönvälittäjänä jo kymmenettä vuotta Jyvässeudulla. Tänä aikana hyvää palautetta on kerättynä satojen asuntojen ja tonttien myynnin lisäksi myös asuntojen vuokraamisesta sekä kauppa- ja arviokirjojen laadinnasta. Kaupanvahvistuksiakin on kertynyt jo miltei neljäsataa!

Mikolla on laaja asiakasverkosto, ja useimmiten uudet toimeksiannot tulevatkin suositusten kautta vanhoilta asiakkailta sekä BNI-verkostolta, johon hän kuuluu. Hyvä kello onkin kantanut kauaksi, eikä huonoon sointiin ole varaa! Vahvuuksia ovatkin kokemuksen ja koulutuksen lisäksi tunnollinen ote työntekoon ja aito välittäminen sekä vahva juridinen tietämys alalta.

Vapaa-ajalla Mikko harrastaa ainakin kuntoilua Muuramen Alivessa ja lenkkipoluilla, myös lueskellen ja omaa vuoden '53 rintamamiestaloa aina välistä remontoiden, joka onkin kuin matka maailman ympäri: uudelleen saa aloittaa, kun kerran saa kierretyksi! Sisältöä elämään tarjoaa myös oma alakouluikäinen jälkikasvu, eteläsavolainen vaimo ja kolme(!) mopsia.

Ota yhteyttä Mikkoon ja laitetaan hommat hoitumaan!

Mikko Hilden, LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja, Suomen kiinteistöarviointiyhdistys ry:n jäsen

mikko@lkvhilden.fi

045 861 4477

Henkilökuvat WEB-11.jpg

JENNI

Jenni on uusin, kaivattu vahvistus Hildenin kiinteistönvälitystoimistoon! Kokemusta Jennille onkin jo mukavasti kertynyt asuntojen ja kiinteistöjen myymisestä tyytyväisille asiakkaille, josta kertoo myös hänen saamansa hyvä asiakaspalaute "loistavaa duunia, jota on ilo suositella seuraavallekin kotiaan kauppaavalle!".

Kokemusta taasen remontointirintamalta hänellä on jo sadoista asunnoista eri aikakausilta, kun hän on ollut tekemässä näiden muutostöitä asiakkaille tahi itsellensä. Maalarimestariksi ei tulla hetkessä, vaan pitkän kokemuksen ja opiskelun myötä. Voitaneen siis sanoa, että erityisen esteettiset asunnot kiehtovat, ja ovat mukavia myydä! Ostajaakin tarvitsee usein osata auttaa näkemään asunnon potentiaali, ja mitä siitä voisi saada remontoimalla aikaan parhaan kauppahinnan lisäksi. Tähän(kin) saat Jenniltä ammattitaitoisen mielipiteen ja vinkit myynnin mahdollistamiseksi.

Juuret Jennillä ovat Uuraisilla, hän arvostaen maalaismaisemaa ja sen suomaa rauhaa, jossa viettää aikaa perheen kanssa, johon puolison lisäksi kuuluvat kaksi alakouluikäistä nassikkaa. Omalla ajalla sisältöä elämään antavat laulu- ja kuntoiluharrastukset sekä myös vanhat talot ja niiden entisöiminen. Myös kiinteistönvälityksen liiketoiminnan ammattitutkinto (KiLAT) on jo loppusuoralla, ja LKV-koe on myös tarkoitus pian läpäistä!

Ota yhteyttä Jenniin, ja hommat lähtevät rullaamaan!

Jenni Ylämäki, asuntomyyjä

jenni@lkvhilden.fi

045 783 54920

bottom of page