7. vuotta alalla, ja jona aikana

kolmattasataa tyytyväistä asiakasta,

välitettyjen kohteiden myyntiarvo yli 20 Me,

700+ asuntoesittelyä.

Myös useampi kaupanvahvistus,

arviointi- ja kauppakirja laadittuna.

Runsaasti suosituksia.

Asiakastyytyväisyysprosentti n. 93 %.

Olen Mikko Hilden ja toimin kiinteistönvälittäjänä Jyväskylässä. Kokemusta kiinteistönvälityksestä Jyväskylässä minulla on jo seitsemän vuoden ajalta. Samalla toimin myös vuokranvälittäjänä. Välittämäni, myytävät ja vuokrattavat talot ja asunnot löydät Etuovesta, Oikotieltä sekä Vuokraovesta.

Paras tapa tietää, mikä olen miehiäni kiinteistönvälittäjänä, on tavata minut. Kutsu siis  ilmaiselle arviokäynnille ja kerron kuka olen, miten myyn ja mitkä ovat syysi valita juuri minut.

”Mitä minusta on sanottu?” *klikkaa!*

Kaikista myyntipuheista, esittelyteksteistä, esittelyistä ja asuntojen teknisistä tiedoista huolimatta tärkeintä on asiakas. Asiakas on oikeastaan hieman hieno ja kylmäkin sana. Kaiken takana on ihminen, ihmisiä. Minä myyn koteja ihmisiltä toisille ihmisille. Se on kiinteistönvälittäjän tehtävä. Katso asiakkailtani saamiani suosituksia.

”Rento olemus”

Kiinteistönvälittäjän on myyntipuheiden lisäksi on oltava läsnä ja osattava kuunnella herkällä korvalla. Kiinteistönvälitys on lopulta enemmän kanssakäymistä ihmisten kanssa kuin itse asuntoja. Kiinteistönvälittäjälle asunnon myynti on yhteistyötä asiakkaan kanssa. On oltava samalla sivulla alusta lähtien, jotta aikaisiksi saadaan onnistuneet asuntokaupat.

”Asioihin perehtynyt”

Yhteistyötä? Hyvä kiinteistönvälittäjähän ei vain sanele ehtoja, vaan askeleet asunnon myyntiin sovitaan yhdessä. On sovittava muun muassa seuraavaa:

 • Oikea hinta, jota tavoitellaan (tiedettävä sen realistisuus)

 • Myyntistrategia

 • Tehokkaimmat välineet

 • Viestintä, jotta yhteistyö sujuu jouhevasti

No, lopun hoitaakin kiinteistönvälittäjä kokemuksella ja osaamisella.

”Kiireetön kanssakäyminen”

Alkuun täytyy yhdessä sopia hinta, jota tavoitellaan sekä jokin pohjahinta, jonka alle ei tulla myymään. Hinnan on oltava realistinen. Joka suuntaan. Realistinen sen suhteen, että myyjät pääsevät taloudellisesti eteenpäin toteuttamaan tulevaisuuden suunnitelmiaan. Mutta realistinen vallitsevan markkinatilanteen ja markkinahinnan kanssa. Kiinteistönvälittäjänä minulla on hyvä kokemus hinnan määräytymisestä.

”Kuunteli aidosti”

Yleensä ei kannata pyytää liikaa; silloin saa lopulta useimmiten vähemmän, koska myynti venyy kohtuuttomasti. Jämäkkä realistinen hinta myy nopeammin, kun asiat tehdään oikein ja huolella. Näin vähemmän pyytämällä alussa saadaan useimmiten lopputuloksena parempi hinta.

”Vaivatonta ja joustavaa”

Osaltaan myyntistrategia valitaan jo hintapyynnössä. Jos hintapyyntö on korkea, niin on sovittava milloin, on oikea aika pudottaa hintaa ja minkä verran, mikäli kiinnostusta ei ole riittävästi, jotta voitaisiin olettaa saatavan potentiaalisia tarjouksia – tai tarjouksia ylipäätänsä.

”Asiantuntemus”

Kiinteistönvälittäjän on ymmärrettävä missä tilanteessa myyjä tai ostaja on, jotta parhaalla tavalla osaa asettautua hänen asemaansa ja käyttää siitä käsin omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan. Ihmisiä ja tilanteita on niin monenlaisia. Se on tämän työn haaste. Ja samalla se on se suurin ilo mitä tästä työstä saa. Ilo kun ymmärtää, onnistuu ja ratkaisee kyseisen asiakkaan tilanteen juuri oikealla tavalla. Kiinteistönvälittäjänä se on tärkein tehtäväni.

”Palvelualttius”

Kiinteistönvälittäjänä minä perehdyn aina huolella kohteisiin ja hyvin mielelläni ihmisiin, joita työssäni kohtaan. Rento ote ja kiireetön läsnäolo työssä ihmisten parissa ei mielestäni ole tuumaakaan pois osaamisesta, asiantuntemuksesta tai koulutuksesta kiinteistönvälityksen saralta.

Kiinteistönvälitys on mukavaa, ja käy joskus melkein harrastuksesta, kun saa nähdä kivoja erilaisia taloja ja asuntoja.

​​Vahvuuksiani ovat erityisesti:

 • kiinteistö- ja asuntojuridiikan hyvä hallinta

 • rakennustekninen tietämys ja kuntotarkastusten ymmärtäminen (olen aina myös itse mukana jokaisessa suoritettavassa kuntotarkastuksessa)

  • Mitä vanhempi rakennus on kyseessä sitä suurempaa osuutta näyttelee rakennuksen kunto, ja se kuinka siitä on vuosien varrella pidetty huolta.

  • Asiantuntemuksellani osaan avata nämä asiat ja niiden merkityksen sekä myyjälle että ostajalle. Kiinteistönvälityksessä avoin luottamus, joka näin vahvistuu, helpottaa asunnon myyntiä.

 • tietämystä omakotitalorakentamisesta lisää myös se, että aiemmin olen toiminut talomyyntiedustajana (Kannustalo sekä Kuusamo Hirsitalot)

 • asiakaslähtöinen ote työntekoon ja myös ostajan edun ajaminen asuntokaupassa

 • realistinen hintanäkemys tämän päivän asuntomarkkinoilla

 • rento ote vaativaan työnkuvaan

 • jo reilun seitsemän vuoden kokemus alalta, ja jona aikana siis jo toistasataa kauppaa!​

Olen myös suorittanut kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon (KiAT) sekä vaativan laillistetun kiinteistön- ja vuokranvälittäjän kokeen (LKV & LVV). Kokemuksen lisäksi siis myös teoria kiinteistönvälityksestä on hallussa hyvin. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä työskentelin Koti ja Kontu LKV:n palveluksessa.

 

Lisäksi olen Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja. Mikäli tarvitset kaupanvahvistajaa nyt tai tulevaisuudessa, niin olethan yhteydessä.

KVKL-Hyvä-välitystapa-merkki-FIN-Blanko-
 

 ​​​HINNASTO

Välityspalkkio 4,2 % velattomasta kauppahinnasta, tai sop. muk. + asiakirjakulut*

(Huom! Teemme aina henkilökohtaisen välitystarjouksen jokaiseen myyntikohteeseen).

Minimipalkkio 2800€

Hinta sis. huippulaadukkaat, käsitellyt runsaat valokuvat kohteesta.

*Lisäksi kaupan yhteydessä laskutetaan toteutuneet asiakirjakulut: asunto-osakkeissa isännöitsijäntodistuspaketti ja mahd. eriksensä tilatut yhtiölainaosuuslaskelmat sekä päivitetyt isännöitsijäntodistukset (yleensä n. 150€), kiinteistöissä kiinteistörekisteripaperit (mm. lainhuuto- ja rasitustodistukset, kiinteistörekisteriotteet ja -karttakuvat, yleensä n. 150€) + kaikki muut toimeksiannon ja kaupan hoitamista varten vaadittavat, tilatut asiakirjat sekä muut toimeksiantajan kanssa yhteisesti sovitut palvelut.

Aloitusmaksu 150€ laskutetaan toimeksiannon solmimishetkellä, ja joka hyvitetään kaupan yhteydessä. Mikäli toimeksianto päättyy ilman kauppaa, laskutetaan tällöin em. toteutuneet asiakirjakulut, palvelut sekä em. aloitusmaksu.

Huoneiston tai kiinteistön vuokralle välitys: 1 kk:n vuokra + alv 24 %

+ em. asiakirjakulut & luottotietojen tarkistusmaksu

Asunnollesi laajin näkyvyys ja markkinointi Etuovessa, Oikotiellä sekä Facebookissa.

​Kauppa- ja arviokirjat, alk. 279€

Myös suppeampi ns. arviolausunto, sop. muk.

Lahjakirja, alk. 169€

Kaupanvahvistus 120€ (ei arvonlisäveroa)

Kaupanvahvistus & kiinteistörekisteriasiakirjapaketti yht. 169€

Kaupanvahvistus & kauppakirjat & kiinteistörekisteriasiakirjapaketti yht. alk. 439€

​​Kaupanvahvistuksessa, arvioinnissa ja kauppakirjoissa lisäksi matkakulut 0,43€/km (ei peritä Jyväskylän keskusta-alueella) sekä tarvittavat kiinteistörekisteriasiakirjat toteutuneen laskun muk.

Kiinteistörekisteriasiakirjapaketti sis. kiinteistörekisteriotteen, rasitus- ja lainhuutotodistuksen sekä kiinteistörekisterikarttaotteen.

​Kaikki hinnat sis. alv:n 24 %

Asunnon myynti myös tarjouskaupalla.

 
 

YHTEISTYÖSSÄ

 • LinkedIn
 • Facebook
 • YouTube

Jo kolmannessa polvessa...? Isoisäni Vilho Hilden toimi 60- ja 70-luvulla Jyvässeudulla kiinteistönvälittäjänä, välittäen kiinteistöjä, asunto-osakkeita ja metsätiloja, ja myös rakentaen/rakennuttaen rivi- ja omakotitaloja (mm. Korkeakoskentielle, jossa he itse asuivat uudessa hienossa osakkeessa). Perinteet siis velvoittavat! :)

KIINTEISTÖNVÄLITYS & KAUPANVAHVISTUS

​  Puhelin: 045 861 4477

Sähköposti: mikko@lkvhilden.fi

Osoite: Puistokatu 11, 40100 Jyväskylä (avoinna sop. muk.)

​​Mikko Hilden LKV:n tietosuoja-asetus

Käytämme evästeitä. Lue lisää.