top of page
Kannustalo

KANNUSTALO

”Kannustalo on arvokas, muttei kallis”

HUOM! En toimi enää Kannustalo -edustajana. Ks. nykyiset edustajat os. www.kannustalo.fi.

Voin kuitenkin lämpimästi edelleen suositella Kannustaloa kaikille omakotitalon rakentamista suunnitteleville!

Talopakettiin kuuluu myös talomyyjä. Apuna arvokas, muttei maksa mitään. Minä olen Mikko Hildén, Kannustalojen Keski-Suomen talomyyjä.

Vaikka et vielä olisi päättänyt rakennatko Kannustalon tai taloa ollenkaan, niin ota yhteyttä ja jutellaan. Päätöksiä on helpompi tehdä, kun tietoa on enemmän. Ja minä osaan helpottaa päätöstä tietämykselläni omakotitalon rakentamisesta ja erityisesti Kannustaloista.

Omakotitalon rakentaminen on yllättävän aikaa vievää puuhaa, vaikkei suurempia töitä itse tekisikään. On monenlaisia talomalleja ja muunnoksia niistä. Talot toki tulevat halutessa tehtailta usein melko valmiina paketteina, kuten valmistalo ja talopaketti sanat viittaavat. Tai avaimet käteen. Nimiä on monia ja jokaisella talotoimittajalla taitaa olla hieman erilaiset nimikkeet ja toimintatavat.

Onni on kuitenkin talomyyjä! Talomyyjänä minä, Mikko, olen kanssasi aivan alusta ihan maalin asti. Ja jos matkalla tulee mutkia tai kompurointia, olen minä se joka auttaa pystyyn ja suunnistaa apunasi perille asti.

Helpointa on aloittaa ottamalla yhteyttä. Varataan aika, istutaan alas ja katsotaan miten minä voin olla avuksi. Toki saa soittaakin kyselläkseen. Minä kyllä vastaan ja kerron lisää mielelläni.

Kannustalo valittiin 2016/2017 talorakentajaksi, jolla on tyytyväisimmät asiakkaat (https://www.kannustalo.fi/kannustalo-maailma/rts-tuloksia/). Tällaista talovalmistajaa on ilo ja ylpeys edustaa ja myydä. Vaikkakin tutkimuksen mukaan Kannustalon valitsevat ihmiset, joille omakotitalon rakentamisen lopputulos on keskivertoa isompi talo, on Kannustalot tuonut viime vuosina useita rohkeita ja omaleimaisia pieniä omakotitaloja.

Kannustalo on omakotitalon rakentajien mielestä:

                    

Luotettava

Laadukas

Paras tilaratkaisuissaan

Paras mallivalikoimassa

Paras ulkonäöltään

VALMISTALO

Kannustalon valmistalossa saat valita useammasta toimitustavasta riippuen kuinka viimeistä piirtoa valmiina valmistalosi haluat. Kannustalojen valmistaloissa sinulla on valittavana yli 200 talomallista; muuttovalmiista KannusPlus talosta räätälöityyn malliin, jossa sinä voit vaikuttaa talomallin lopulliseen pohjaratkaisuun ja yksityiskohtiin lähestulkoon viimeistä milliä myöten.

Valmistalo on nopea ja turvallinen valinta. Kannustalon valmistalossa saat myös tutkitusti valmistalon, jonka rakentajat ovat tyytyväisimpiä kuin kenelläkään muilla valmistalovalmistajilla.

Valmistalo sanana viittaa vahvasti siihen, että talopaketti tulee tilattuna valmistalona suoraan tontille. Todellisuudessa näin ei kuitenkaan ole. Kannustalojen valmistalojen elementit on rakennettu silmällä pitäen sitä, että sen valmistaloihin voidaan tehdä pieniä tai isompiakin muutoksia. Jopa valmistalon julkisivutyyli voidaan ottaa toisesta mallista. https://www.kannustalo.fi/miksi-valmistalo/yksi-pohja-monta-tyylia/

Kiinteistönvälitys Jyväskylä

TOIMITUSTAVAT KANNUSTALOJEN VALMISTALOT

Muuttovalmis talopaketti

KannustaloPlus on valmistalo, joka on käytännössä täysin valmis. Muuttovalmiissa talopaketissa omakotitalon rakentaja tietää tarkalleen etukäteen sekä hinnan että Muuttovalmisplus talopaketin valmistumisajankohdan. Muuttovalmis-talopakettiin voidaan myös tehdä muutoksia tietyin rajauksin. Helppous on sana kuvaamaan Kannustalon Muuttovalmisplus talopakettia. Nykyajan kiireisille omakotitalon rakentajille muuttovalmis talopaketti on oivallinen ratkaisu. Lisäksi Kannustalojen talomallit sisältävät niin monia eri kokoisia ja tyylisiä ratkaisuja, että sieltä on helppo löytää itse kullekin sopiva ratkaisu. Muuttovalmisplus valmistaloissa helppous ja huolettomuus on läsnä myös siten, että talopaketin hinta on tiedossa jo sopimusta tehdessä. Samoin on valmistumisen laita – voit siis huoletta alkaa suunnittelemaan rakentamisajan elämää muuttoineen muineen.

Muuttovalmis moduuli valmistalo

Muuttovalmis moduuli on pitkälti muuttovalmisplus talopaketin kaltainen: talopaketin hinta ja valmistumisaika on tiedossa jo sopimusta tehtäessä. Siinä missä muuttovalmisplus rakennetaan pitkälti paikan päällä, asiakkaan omalla tontilla, tuodaan muuttovalmis moduuli talopaketti moduleina lähes valmiina tontille. Muuttovalmis moduuli tehdään lähestulkoon kokonaan sisätiloissa Oravaisten talotehtaalla. Moduuli talopakettiinkin voi rajauksin tehdä muutoksia, mutta hieman muuttovalmisplus talopakettia enemmän rajoittavat moduulien koko, koska ne tulevat kokonaisina tehtaalta rekalla tontille. Moduuli talopaketinkin saa räätälöitynä, mutta moduulien kuljetus kuitenkin asettaa tiettyjä rajauksia. HUOM! Moduulitaloja emme toimita enää vuoden 2018 jälkeen.

Räätälöity toimitus

Räätälöity valmistalo on vaihtoehto omakotitalon rakentajalle, joka haluaa valmistalon, mutta myös tehdä siihen laajasti muutoksia. Räätälöidyn talon voi myös viimeistellä suurelementtien asennuksen jälkeen. Räätälöityyn malliin voi valita pohjaksi Kannustalomallin, mutta sitä voi muuttaa yksilölliseksi. Kannustalo valmistaa räätälöidysti myös talomallien ulkopuolelta asiakkaan toivomusten mukaisen talon.

VALMISTALOT TALOMALLIT

Pieni omakotitalo

Viime vuosina pieni omakotitalo on saavuttanut yhä suurempaa suosiota. Kannustalolla asiakastarpeeseen on vastattu luomalla enemmän kooltaan pieniä omakotitaloja, jotka tyyliltään ovat usein erittäin moderneja. Pienet talomallit ovat myös saavuttaneet suosiota. Useita pieniä talomalleja sisältävä Lato -talomallisto on suuren suosion myötä jo lähes klassikko nuoresta iästään huolimatta.

Keskikokoinen omakotitalo

Kannustalon laaja talomallisto sisältää kaikenkokoisia talomalleja, joten valinnan paljous on suurempi ongelma kuin talomallien niukkuus. Talomallien paljous tuskin kuitenkaan nousee oikeasti ongelmaksi – onhan kokenut talomyyjä apunasi tässäkin vaiheessa. Kokemuksellaan hän osaa opastaa ja ohjata kyllä sinuakin löytämään juuri sen oikean talomallin Kannustalojen valmistaloista löydät varmasti perinteisemmän kokoisen talon omaan makuusi. Talomalleja löytyy joka kokoon ja talopaketin hinnalta erilaisin vaihtoehdoin.

Isommallekin perheelle

Tutkimustenkin mukaan Kannnustalon omakotitalo rakentajat valitsevat keskimääräistä isompia ja kalliimpia taloja. Toisaalta Kannustalojen talomallit sisältävät lukemattomia eri tyylejä ja eri kokoisia vaihtoehtoisia kokoja niistä. Valmistaloja isommallekin perheelle tai muutoin tilaa halajaville löytyy Kannustalon talomalleista useita. Talomallit, joista löytyy yli 180 neliötä, edustavat kuutta eri mallistoa ja niissä valmistalomalleja on kaiken kaikkiaan 20kpl.

Omakotitalon rakentaminen

Valmistalotkin vaativat jonkin verran rakentamista suunnittelumielessä. Lopulta talon rakentaminen on kuitenkin hyvin helppoa. Onhan mukana asialleen ja asiakkaalleen omistautunut talomyyjä ja Kannustalojen viimeistä piirtoa myöten hiottu nopea ja asiakkaan näkökulmasta rakennettu valmistalon rakennusprosessi.

Yleensä se on myös yksi toivorikkaimmista, jännittävimmistä ja intoa ja energiaa puhkuvimmista ajanjaksoista ihmiselämässä. Unelmat ovat lähes parhaimmillaan silloin, kun talon rakentamisessa on suunnitteluvaihe päällä. Jännitystä ja odotuksen luomaa innostusta ja energiaa koetaan silloin, kun taloa jo tehdään ja yksityiskohtia lyödään lukkoon. Oven ensi kertaa auetessa omaan uuteen valmistaloon unelmat alkavat täyttymään todeksi.

Vaivaakin vaadittiin, mutta kun talon rakentaminen on päättynyt ja valmis koti on muuttoa vaille valmis, eivät sanat enää yleensä riitä. Hetki on talomyyjän kuningashetki. Kaiken kruunu: se on siinä. Unelmien Kannustalo. Ja odotuksesta, hetkittäisistä epätietoisuuden hetkistä ja epäröinneistä huolimatta kaikki mahdollistui, koska…

Myyjä on mukana: tukena, apuna, ideoijana, kanssakulkijana, mukanarakentajana. Lopulta kaikki on hyvin helppoa ja yksinkertaista, koska me teemme sen näin:

  • Jos talon rakentaminen kiinnostaa, ota yhteyttä

  • Sovimme tapaamisen sinulle sopivana ajankohtana

  • Kartoitetaan mieltymyksiänne ja annan ideoita, mikä talomalli voisi sopia juuri sinulle parhaiten

  • Voidaan vaikka käydä tutustumassa kyseisen mallin valmiiseen taloon

  • Katsomme yhdessä löytyykö juuri teille sopiva malli talomalleista vai voitaisiinko johonkin useista talomalleista tehdä muutoksia, jotka parhaiten toteuttaisivat unelmanne

  • Kaunein valmistalo – muuttovalmis tai talopaketti. Tilaa Suomen kaunein omakotitalo!

HUOM! Uuden Kannustalon rakentajalle tarjoan entisen asunnon välitysmyyntitoimeksiannon kaupan päälle!

 

(0 €, asiakirjakulut ja mediamaksu yht. 300€ laskutetaan tällöin).

bottom of page