top of page

DIGITAALINEN ASUNTOKAUPPA

Kiinteistönvälitys digitalisoituu!

Perinteinen asunto- ja kiinteistökauppa sekä kiinteistönvälitys ovat tulleet 2020-luvulle!

LKV HILDEN tarjoaa ensimmäisten joukossa mahdollisuuden tehdä asuntokaupat digitaalisesti, eli sähköisesti täysin etänä - helppoa ja turvallista!

Myös itse myynti- ja ostovälitystoimeksiannot on nyt mahdollista tehdä täysin sähköisesti, ilman paperilomakkeiden rustaamista mustekynällä. Tällöin saa asiakas rauhassa keskittyä sopimusehtoihin perehtymiseen ennen näiden hyväksymistä ja allekirjoittamista. Ei kiirettä, ei hoppua, ei pienellä painettua sopimustekstiä!

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sopimukset voidaan allekirjoittaa käyttämällä vahvaa tunnistautumista, joka yleisimmin tapahtuu sinun omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Ostotarjoukset ja vastaukset näihin pystytään antamaan nopeasti, jonka jälkeen on vuorossa kauppakirjojen allekirjoittaminen sähköisesti.

Entä se "perinteinen" tapa tehdä kauppaa? Ei huolta, digitalisaatio ei tule koskaan täysin syrjäyttämään sitä "aitoa ja oikeaa" tapaa tehdä asuntokauppaa, eikä korvaamaan sitä tunnetta, kun saat tarttua mustekynään (jonka senkin tosiaan on nykyään korvannut ns. kuulakärkikynä), ja allekirjoittaa nimesi viivan päälle, jolla sinetöit ehkäpä yhden elämäsi suurimmista päätöksistä, ja tämän jälkeen saat kätellä ja onnitella kaupan toista osapuolta.

LKV HILDEN tarjoaakin sinulle sekä digitaalisen, että perinteisen tavan tehdä asuntokauppaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kauppa käy -mainoskuva 9.5.2020.png
bottom of page